Social Media

Het is voor uw bedrijf belangrijk een sterke aanwezigheid te hebben op social media. Daarom wordt er aantrekkelijke en relevante content gecreëerd die de aandacht van uw doelgroep trekt.  

Of het nu gaat om pakkende tekstberichten, boeiende afbeeldingen, video’s of infographics, er wordt gezorgd dat elke post uw merk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

De prijs is afhankelijk van uw wensen.

Houdt u liever het beheer in eigen hand, maar heeft u behoefte aan een eenmalig adviesgesprek? Ook dat is mogelijk.
Lees meer

Werkwijze

Hiernaast kunt u zien hoe Pilat Design te werk gaat.
Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen?  Aarzel dan niet contact op te nemen.

1

Kennismakingsgesprek
Tijdens het kennismakingsgeprek bespreken we de opties en wensen die u heeft. Ik leer graag de ins en outs van uw bedrijf kennen. Ook kom ik erachter wat uw doelgroep is en wat het doel is dat u wilt bereiken op social media.

2

Ontwikkelfase
Er wordt een contentstrategie opgesteld die aansluit bij uw doel en doelgroep. Er wordt bepaald welke soorten content het beste aansluiten bij uw bedrijf. Ook wordt gekeken in welke frequentie de content zal worden geplaatst.

3

Plaatsing Content
Na goedkeuring van de contentstrategie, wordt er gestart met het posten op het socialmediakanaal. Er wordt boeiende en relevante content gemaakt, die waarde toevoegt aan uw social media.

4

Analysatie & Optimalisatie
Regelmatig zullen de resultaten ten opzichte van de doelen worden geëvalueerd. Deze resultaten worden aan u gerapporteerd. Aan de hand van de analyses, zal de contentstrategie worden geoptimaliseerd. Zo kunnen de beste resultaten worden behaald.

Eenmalig adviesgesprek
Houdt u liever het beheer in eigenhand, maar kunt u wel wat begeleiding kunt gebruiken bij uw verdere stappen? Ook dat is mogelijk. Vraag een eenmalig adviesgesprek aan en krijg passend advies op maat.

We bekijken zorgvuldig wat uw behoeften zijn. Vervolgens ontvangt u een weloverwogen advies dat hierop aansluit.

€100 excl.